DAAR ZIT MUZIEK IN wordt bezield door Richard & Dina. Beiden zijn we veelzijdig en professioneel muzikant en we vinden het geweldig om de muzikale vonk door te geven aan anderen. Met veel plezier komen we bij jullie op bezoek om te musiceren. Veel van de workshops verzorgen we zelf, maar we werken ook samen met een team van enthousiaste freelancers. Onze uitvalsbasis is Mechelen. Hopelijk tot ziens!


Dina Verheyden.jpg

Dina Verheyden (1982 - Mechelen) gaat zingend en spelend door het leven. Aan het Lemmensinstituut te Leuven behaalde ze haar Master Solo zang en voltooide er tevens de Lerarenopleiding. In 2007 behaalde ze het diploma 'Beiaardier' aan de Koninklijke Beiaardschool ‘Jef Denyn’ te Mechelen. Dina heeft een brede waaier aan interesses.  Ze volgde verschillende cursussen over oude muziek, maar ook over volksmuziek en folk en ze bespeelt verschillende instrumenten, zoals klarinet, beiaard, piano en orgel. Ze is zangcoach en zingt in verschillende ensembles (waaronder Vocem Flentium). Sinds enkele jaren is ze als docente verbonden aan de beiaardschool te Mechelen en aan de IMEP (Institut Supérieur de Musique et Pédagogie) te Namen. 

Beiaardbezoek.jpg

Richard de Waardt (1982 - Vlaardingen) is een muzikale duizendpoot en voelt zich het meeste thuis op beiaard, piano en accordeon. Hij studeerde aan de Koninklijke Beiaardschool “Jef Denyn” te Mechelen en behaalde het einddiploma met grote onderscheiding in 2010. Sinds 2012 is hij stadsbeiaardier van Rotterdam. Als accordeonist speelt hij in Kampa Kampa!. Hij speelt verschillende stijlen en is muzikaal niet gemakkelijk in een hokje te plaatsen. Van wereldmuziek, klassiek & jazz tot elektronische muziek. Hij is gediplomeerd als musicus én als leraar (lager onderwijs - Groep T - Leuven Education College) en heeft veel ervaring in het werken met kinderen en muziek. Zijn doel is om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van het maken en beleven van muziek. Richard is de drijvende kracht achter "Daar Zit Muziek In" en begeleidt ook de workshops.