WP_20160903_14_22_24_Pro.jpg

REINAART!

door Kampanula

- Over een vos die wel zijn haren verliest, maar niet zijn streken -

De gulzige kat Tibeert, de jammerende beer Bruun, de ijdele leeuwenkoning Nobel, … Allemaal laten ze zich beetnemen door de sluwe en vindingrijke vos Reinaart. Niets menselijks is deze beestenboel vreemd. 

Kampanula verdiept zich in dit oeroude verhaal en creëert een muzikale, eigentijdse, grappige, spannende, speelse, interactieve en knotsgekke voorstelling voor jong en oud. De muziek (van eigen hand en met een klein beetje hulp van J.S. Bach) wordt verklankt door een bonte waaier van muziekinstrumenten, zoals accordeon, klarinet, stembanden, beiaard, fluit, organa, synth, zingende zaag, … 

Een muzikale fabel voor iedereen vanaf 6 jaar. Gebaseerd op het originele verhaal van een zekere 'Willem', geschreven in de 13e eeuw. 

Muziek & Sound design: Richard de Waardt / J.S. Bach
Tekst: Dina Verheyden / Willem
Spel: Dina Verheyden & Richard de Waardt
Klarinet / Zang / Fluit: Dina Verheyden
Accordeons / Organa / Zingende Zaag / Synth / Etc. Richard de Waardt
Productie: Kampanula


Luistervoorbeeld:


informatie & tarieven

Duur van de voorstelling: +/- 45 minuten
Doelgroep: kinderen van 6 tot 106
Geschikt voor: Scholen / bibliotheken / Culturele Centra / Theaters


DSC00882.jpeg
Kampa+Kampa+Promo+groot.jpg

INTERACTIEF CONCERT

door Kampa Kampa!

Kampa Kampa! is een professioneel kwartet met een eigenzinnig geluid. We brengen muziek die swingt, ontroert, beweegt en leeft. Op geheel eigen wijze geven we vorm aan Argentijnse tango's, Franse chansons, zuiderse ritmes en verhalende luisterliedjes. Eigen werk wordt afgewisseld met interpretaties van bekende en minder bekende muziek uit vele windstreken. De teksten van de liedjes zijn in meestal in het Frans en Spaans. Kampa Kampa! bestaat uit Dina Verheyden (zang, klarinet), Roel François (gitaar), Rik Lenaerts (contrabas) en Richard de Waardt (accordeon)

Ons concert duurt ongeveer 60 minuten. Uiteraard is er ook veel (muzikale) interactie met het publiek en de leerlingen mogen ons na afloop het hemd van het lijf vragen. Wie durft mag zelfs mee komen spelen met het bisnummer (we voorzien wat extra instrumenten)

Meer informatie over Kampa Kampa! 
www.kampakampa.com 


informatie & Tarieven

Duur van het concert: totaal +/- 60 minuten (tenzij anders afgesproken)
Doelgroep: Secundair onderwijs (alle graden) 
Geschikt voor: Scholen / Culturele Centra